Структурни Кабелни Системи

Структурни кабелни системи (СКС)
Следвайки стандартите ISO/IEC 11801 и добрите производствени практики ние предлагаме универсални и гъвкави структурни кабелни системи, предназначени за различни клиенти. От малки офиси до големи производствени сгради и площадки.

  1. Проектиране

  2. Ориентирано максимално към нуждите на клиента, следвайки стриктно стандартите и добрите производствени практики.
    Използвайки продукти на утвърдени световни производители, с персонално отношение и прецизност, клиентът получава повече.

  3. Изграждане

  4. Благодарение на богатия опит натрупан през годините, решавайки многобройни казуси възниквали в процеса на реализирането на проектите, нашият екип от сертифицирани инсталатори успява да задоволи в максимална степен изискванията на всички клиенти.

  5. Сертифициране
  6. Гаранция за инвестицията – всички СКС изградени от нашия екип се тестват със специализиран тестер, удостоверявайки на 100% работоспособността на системата и нейната съвместимост със стандартите. Отделно от това фирмата предлага независимо, като трета страна тестване и сертифициране на вече изградени структурни кабелни системи. Тестването и сертифицирането на СКС-ми се извършва със сертификационен тестер WireXpert 4500, който дава възможност за тестване и сертифициране за всички актуални стандарти Class D, E, EA, F и FA.
    Техническите характеристики на сертификационния тестер WireXpert 4500 можете да откриете тук

  7. Поддръжка и надграждане
  8. Всяка система се развива, така и СКС-ми имат нужда от поддръжка, разширяване и надграждане. Ние предлагаме професионален

  9. Екип
  10. Проектантите и инсталаторите са с над 15 години опит в изграждането на СКС. Всички те притежават сертификати от утвърдени на пазара производители на компоненти за СКС – R&D, TE, Panduit, Telegärtner и др.